Nieuw: De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen

Vanaf vandaag is De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen van Japke-d. Bouma beschikbaar in de boekhandel. Het is een onmisbaar lijstjesboek voor iedereen die (terug) naar kantoor gaat.

Over het boek De 19 dingen die je nooit met je collega’s moet doen

We gaan weer naar kantoor! Of je nu staat te popelen om eindelijk weer te gaan, of liever thuis blijft werken, dit is het moment voor een boek vol wijze lessen: Het onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma.

  • De 8 dingen die je beter niet kunt zeggen tijdens een functioneringsgesprek
  • De top 10 van het ergste zoomjargon
  • 9 tips om duidelijker te schrijven op je werk
  • De 5 beste tips voor als je een hoger salaris wilt
  • De 17 beste smoezen voor op het werk, presenteren, profileren, afscheidsborrels – alles staat erin.

Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met ‘product owners’, vergadertijgers en statusgevoelige CEO’s: De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen is een onmisbaar boek vol lijstjes en verhalen met op elke pagina een handzaam carrièreadvies.

Bestel hier
Of het bestel het-ebook

Over de auteur

Japke-d. Bouma schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk, carrière en kantoortaal. Eerder verschenen Gids voor de kantoorjungleUitrollen is het nieuwe doorpakkenGa lekker zélf in je kracht staanMag ik even iets tegen je aanhouden?Werken doe je maar thuis en Hoe vind je zélf dat het gaat?

Nieuw: De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen